Uitslagen Jeugd

Milan Schreijer is de nieuwe Jeugdkampioen van 2022.

Vrijdag 16 september 2022 is de 7e en laatste viswedstrijd voor de jeugd van Hengelaarsvereniging Het Simmetje gehouden aan de visvijver van camping de Mölnhöfte te Diepenheim aan de Nijhofweg 5. Het weer was prima en de vangst was redelijk. Van de 5 vissers die mee deden wist iedereen  twee of meer vissen te vangen. In totaal werden er 37 vissen gevangen, waarvan 6 aan de maat. De laatste jeugdviswedstrijd werd  gewonnen door Luuk Vrielink uit Diepenheim met 119 cm, gevolgd door Sem Schreurs uit Diepenheim met 56 cm. De 3e plaats was voor Milan Schreijer uit  Diepenheim met 50 cm. Over 7 wedstrijden vissen werd Milan Schreijer uit Diepenheim de nieuwe Jeugdkampioen 2022 van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim.

                                             

Met helaas maar 6 vissers, is het seizoen toch geslaagd en na een hapje en een drankje bij camping de Mölnhöfte, werd daar de jeugdkampioen gehuldigd en gingen alle vissers enthousiast met een leuke prijs huiswaarts. (Met dank aan Hennie Kruidenier Haaksbergen).

Eindstand eerste vijf:

  1. Milan Schreijer (Diepenheim)        726 cm        98 punten (Jeugdkampioen 2022)
  2. Sem Schreurs (Diepenheim)          488 cm        94 punten
  3. Luuk Vrielink (Diepenheim)          285 cm        92 punten
  4. Sem Rouwenhorst (Goor)               235 cm        88 punten
  5. Tijn Rouwenhorst (Goor)                 96 cm        56 punten

Eindstand jeugd 2022

Milan Schreijer ook winnaar 6e jeugdviswedstrijd.

Vrijdag 9 september 2022 is de 6e en één na laatste viswedstrijd voor de jeugd van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim gehouden aan de Schipbeek Rouwdaalterweg te Markelo. De opkomst was matig, want er deden helaas maar 6 vissers mee. Op één visser na, wisten alle vissers 1 of meerdere vissen te vangen. Ondanks het regenachtige weer was de vangst redelijk. In totaal werden er 37 vissen gevangen waarvan 4 aan de maat. Het was wederom Milan Schreijer uit Diepenheim die de 1e plaats op eiste met 123 cm. Op de 2e plaats eindigde Sem Schreurs uit Diepenheim met 69 cm en de 3e plaats was voor Sem Rouwenhorst uit Goor met 23 cm.

Milan Schreier wint 5e jeugdviswedstrijd

Vrijdag 2 september 2022 is de 5e viswedstrijd voor de jeugd van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim gehouden aan de Berkel Kulsdom richting Borculo (Vrugteweg). De opkomst was matig, want er deden maar 5 vissers mee. Alle vissers wisten 2 of meerdere vissen te vangen. Het weer was geweldig en de vangst was goed. In totaal werden 29 vissen gevangen waarvan 7 boven de maat. Het was Milan Schreier uit Diepenheim die de 1e plaats opeiste met 115 cm. Op de 2e plaats eindigde Sem Rouwenhorst uit Goor met 55 cm en de 3e plaats was voor Luuk Vrielink uit Diepenheim met 37 cm.

De volgende wedstrijd (6e) wordt gehouden op vrijdag 9 september 2022 aan de Schipbeek, Rouwdaalterweg te Markelo. (Iedereen die mee wil vissen, we vertrekken allen gezamenlijk vanaf de parkeerplaats van zalencentrum Beltman te Diepenheim stipt om 18.00).

Milan Schreijer wint 4e jeugdviswedstrijd

Vrijdag 24 juni 2022 is de 4e viswedstrijd voor de jeugd van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim gehouden aan de Berkel Beekvliet (Stuwweg) te Borculo. De opkomst was matig, want er deden maar 5 vissers mee. Alle vissers wisten meerdere vissen te vangen. Het weer was geweldig en de vangst was uitstekend. In totaal werden er 49 vissen gevangen waarvan 34 boven de maat. Het was Milan Schreijer uit Diepenheim die ruimschoots de 1e plaats op eiste met 304 cm. Op de 2e plaats eindigde Sem Schreurs uit Diepenheim met 137 cm en de 3e plaats was voor nieuweling Tijn Rouwenhorst uit Goor met 71 cm. Dit was tevens de laatste viswedstrijd voor de grote vakantie.

De eerst volgende wedstrijd (5e) na de grote vakantie wordt gehouden op vrijdag 2 september 2022 aan de Berkel Kulsdom (Vrugteweg) te Lochem. (Iedereen die mee wil vissen, we vertrekken allen gezamelijk vanaf de parkeerplaats van zalencentrum Beltman te Diepenheim stipt om 18.00 uur.

Luuk Vrielink wint 3e jeugdviswedstrijd 2022.

Vrijdag 17 juni 2022 is de 3e viswedstrijd (2e wedstrijd afgelast i.v.m. geen opkomst) voor de jeugd van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim gehouden aan de Hofmaatvijver (rechterkant) te Neede. De opkomst was matig, want er deden maar 3 vissers mee.  De weersomstandigheden waren uitstekend maar de vangst  was niet best. Iedereen wist twee of meerdere vissen te vangen en in totaal werden er 9 vissen gevangen, waarvan 3 vissen boven de maat. Luuk Vrielink uit Diepenheim wist deze wedstrijd nipt te winnen met 45 cm. Op de 2e plaats eindigde Milan Schreijer uit Diepenheim met 26 cm en de 3e plaats was voor Sem Rouwenhorst uit Goor met 10 cm.

De volgende wedstrijd wordt gehouden op vrijdag 24 juni  2022 aan de Berkel Beekvliet te Borculo. (Iedereen die mee wil vissen, we vertrekken vanaf de parkeerplaats van Beltman te Diepenheim, stipt om 18.15 uur).