NIEUWS

Selectiewedstrijden en of Federatief kampioenschap

De diverse selectiewedstrijden en of federatief kampioenschappen staan weer voor de deur! De inschrijfformulieren staan live en de inschrijvingen lopen binnen.

Graag zouden we u as vereniging willen verzoeken, wellicht nogmaals, de leden hierover te informeren bijvoorbeeld door middel van een persbericht op de site en of facebookpagina.

Alle inschrijfformulieren zijn te vinden op 1 vaste pagina, om deze te bezoeken klik hier.

Nieuw dit jaar is dat we bij alle wedstrijden hanteren inschrijfgeld is prijzengeld. Op deze manier is er voor de deelnemer een leuke prijzenpot beschikbaar. Dit is een uitbreiding t.o.v. voorgaande jaren!

Voor vragen of andere zaken reageer gerust op deze mail.

Met vriendelijke groet,

Namens de wedstrijdcomissie van Sportvisserij Oost-Nederland

wedstrijden@sportvisserijoostnederland.nl

Sportvisserij Oost-Nederland

Almelosestraat 1

8102 HA  RAALTE

Tel. 0572-363370

www.sportvisserijoostnederland.nl

JEUGD VIS WEDSTRIJDEN 2022!!!

Na 2 jaar gaan we eindelijk weer wedstrijden vissen met de jeugd. Zie de planning hieronder:

Jeugd Viswedstrijden

==============================================================================================

Ballenwedstrijd Het Simmetje Diepenheim 2022

Zondag 27 februari 2022 is de ballenwedstrijd voor leden van Hengelaarsvereniging Het Simmetje gehouden aan het Twentekanaal bij de Mogezompsbrug te Lochem. De opkomst (6 vissers en er was er één die kwam kijken) viel tegen. Het weer was uitstekend met een heerlijk zonnetje. Met een graad of 5 a 6 boven nul met later in de ochtend een beetje wind erbij, was het goed vertoeven aan de waterkant. Er werden door 2 vissers toch 1 of meerdere vissen gevangen. Het mocht de pret niet drukken, want deze gezellige vismorgen werd rond 11.15 uur onderbroken door de eigen catering die de vissers trakteerde op een heerlijke warme bal gehakt en een lekker borreltje om te toosten op een mooi en visrijk 2022.

Opgelet!!!!!

Donderdag 17 maart 2022 wordt de jaarlijkse ledenvergadering van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim gehouden om 20.00 uur bij camping eetcafé de Mölnhöfte aan de Nijhofweg 5 te Diepenheim.

De 1e viswedstrijd van de zomercompetitie voor de senioren van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim begint op zondag 3 april 2022 aan het Twentekanaal bij Intratuin te Lochem, zoals vermeld staat op de wedstrijdagenda. Aanvang en loting: 6.45 uur aan het water. Er wordt gevist van 7.30 uur t/m 11.30 uur.

 

===============================================================================================

JAARVERGADERING

De jaarvergadering voor alle leden ouder dan 18 jaar zal plaatsvinden op DONDERDAG 17 MAART 2022 vanaf 20.00 uur bij Café Restaurant De Mölnhöfte, Nijhofweg 5 te Diepenheim.

===============================================================================================

Aangepaste planning wedstrijden senioren 2022!

De AANGEPASTE planning voor de wedstrijden senioren 2022 is bekend. Zie Algemene wedstrijdagenda bij Tabblad Senioren.

===============================================================================================