NIEUWS

Wim Eertink wint 10e wedstrijd zomercompetitie!

Overzicht Zomer 2022 SEN 12 min 3 wedstr – 17-9-2022 pdf

 

Milan Schreijer wint ook 5e en 6e Jeugdwedstrijd 2022 en is Jeugdkampioen 2022!!!!.

Milan Schreijer wint 4e jeugdviswedstrijd

Vrijdag 24 juni 2022 is de 4e viswedstrijd voor de jeugd van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim gehouden aan de Berkel Beekvliet (Stuwweg) te Borculo. De opkomst was matig, want er deden maar 5 vissers mee. Alle vissers wisten meerdere vissen te vangen. Het weer was geweldig en de vangst was uitstekend. In totaal werden er 49 vissen gevangen waarvan 34 boven de maat. Het was Milan Schreijer uit Diepenheim die ruimschoots de 1e plaats op eiste met 304 cm. Op de 2e plaats eindigde Sem Schreurs uit Diepenheim met 137 cm en de 3e plaats was voor nieuweling Tijn Rouwenhorst uit Goor met 71 cm. Dit was tevens de laatste viswedstrijd voor de grote vakantie.

De eerst volgende wedstrijd (5e) na de grote vakantie wordt gehouden op vrijdag 2 september 2022 aan de Berkel Kulsdom (Vrugteweg) te Lochem. (Iedereen die mee wil vissen, we vertrekken allen gezamelijk vanaf de parkeerplaats van zalencentrum Beltman te Diepenheim stipt om 18.00 uur.

Luuk Vrielink wint 3e jeugdviswedstrijd 2022.

Vrijdag 17 juni 2022 is de 3e viswedstrijd (2e wedstrijd afgelast i.v.m. geen opkomst) voor de jeugd van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim gehouden aan de Hofmaatvijver (rechterkant) te Neede. De opkomst was matig, want er deden maar 3 vissers mee.  De weersomstandigheden waren uitstekend maar de vangst  was niet best. Iedereen wist twee of meerdere vissen te vangen en in totaal werden er 9 vissen gevangen, waarvan 3 vissen boven de maat. Luuk Vrielink uit Diepenheim wist deze wedstrijd nipt te winnen met 45 cm. Op de 2e plaats eindigde Milan Schreijer uit Diepenheim met 26 cm en de 3e plaats was voor Sem Rouwenhorst uit Goor met 10 cm.

De volgende wedstrijd wordt gehouden op vrijdag 24 juni  2022 aan de Berkel Beekvliet te Borculo. (Iedereen die mee wil vissen, we vertrekken vanaf de parkeerplaats van Beltman te Diepenheim, stipt om 18.15 uur).

 

Selectiewedstrijden en of Federatief kampioenschap

De diverse selectiewedstrijden en of federatief kampioenschappen staan weer voor de deur! De inschrijfformulieren staan live en de inschrijvingen lopen binnen.

Graag zouden we u as vereniging willen verzoeken, wellicht nogmaals, de leden hierover te informeren bijvoorbeeld door middel van een persbericht op de site en of facebookpagina.

Alle inschrijfformulieren zijn te vinden op 1 vaste pagina, om deze te bezoeken klik hier.

Nieuw dit jaar is dat we bij alle wedstrijden hanteren inschrijfgeld is prijzengeld. Op deze manier is er voor de deelnemer een leuke prijzenpot beschikbaar. Dit is een uitbreiding t.o.v. voorgaande jaren!

Voor vragen of andere zaken reageer gerust op deze mail.

Met vriendelijke groet,

Namens de wedstrijdcomissie van Sportvisserij Oost-Nederland

wedstrijden@sportvisserijoostnederland.nl

Sportvisserij Oost-Nederland

Almelosestraat 1

8102 HA  RAALTE

Tel. 0572-363370

www.sportvisserijoostnederland.nl

JEUGD VIS WEDSTRIJDEN 2022!!!

Na 2 jaar gaan we eindelijk weer wedstrijden vissen met de jeugd. Zie de planning hieronder:

Jeugd Viswedstrijden

==============================================================================================

Ballenwedstrijd Het Simmetje Diepenheim 2022

Zondag 27 februari 2022 is de ballenwedstrijd voor leden van Hengelaarsvereniging Het Simmetje gehouden aan het Twentekanaal bij de Mogezompsbrug te Lochem. De opkomst (6 vissers en er was er één die kwam kijken) viel tegen. Het weer was uitstekend met een heerlijk zonnetje. Met een graad of 5 a 6 boven nul met later in de ochtend een beetje wind erbij, was het goed vertoeven aan de waterkant. Er werden door 2 vissers toch 1 of meerdere vissen gevangen. Het mocht de pret niet drukken, want deze gezellige vismorgen werd rond 11.15 uur onderbroken door de eigen catering die de vissers trakteerde op een heerlijke warme bal gehakt en een lekker borreltje om te toosten op een mooi en visrijk 2022.

Opgelet!!!!!

Donderdag 17 maart 2022 wordt de jaarlijkse ledenvergadering van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim gehouden om 20.00 uur bij camping eetcafé de Mölnhöfte aan de Nijhofweg 5 te Diepenheim.

De 1e viswedstrijd van de zomercompetitie voor de senioren van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim begint op zondag 3 april 2022 aan het Twentekanaal bij Intratuin te Lochem, zoals vermeld staat op de wedstrijdagenda. Aanvang en loting: 6.45 uur aan het water. Er wordt gevist van 7.30 uur t/m 11.30 uur.

 

===============================================================================================

JAARVERGADERING

De jaarvergadering voor alle leden ouder dan 18 jaar zal plaatsvinden op DONDERDAG 17 MAART 2022 vanaf 20.00 uur bij Café Restaurant De Mölnhöfte, Nijhofweg 5 te Diepenheim.

===============================================================================================

Aangepaste planning wedstrijden senioren 2022!

De AANGEPASTE planning voor de wedstrijden senioren 2022 is bekend. Zie Algemene wedstrijdagenda bij Tabblad Senioren.

===============================================================================================